Με περισσότερες λύσεις ο Ολυμπιακός Β. στο ματς με τα Σέλλανα

Με εξαίρεση τον Σάκη Σάββα, ο οποίος συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες (αντιμετωπίζει οστικό οίδημα) και θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αποθεραπευτεί πλήρως, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου γυμνάζονται κανονικά. Ο Βασίλης Σαχινίδης καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση και πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο έμπειρος επιθετικός είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή, για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τα Μετέωρα κι αυτό θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική του κατάσταση, καθώς είναι λογικό να είναι πίσω από πλευράς ρυθμού, τη στιγμή που για ένα μήνα ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του.

Ο Αντώνης Ζγκούρι, όπως έδειξε στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας (αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, περνώντας στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 55’), είναι απόλυτα έτοιμος και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Πρόκειται για έναν παίκτη βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και το έχει αποδείξει με την παρουσία του στα φετινά παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά και από τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος με τη πάροδο του χρόνου θα παίρνει ολοένα και περισσότερα λεπτά συμμετοχής, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τρεις μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του. Στο ματς με τον Αστέρα ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε (μπήκε στο παιχνίδι στο 68’), βοηθώντας σημαντικά την ομάδα να πάρει το «τρίποντο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις