Σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο στα εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός Β.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το βολιώτικο συγκρότημα στα παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας τη φετινή χρονιά μετρά τρεις νίκες, με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Θησέα και Αστέρα Ιτέας και μία ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Νίκη. Είναι γεγονός, πως σε όλα τα παραπάνω παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο αντιμετώπισε προβλήματα. Στην επανάληψη, ωστόσο και με εξαίρεση το ματς με τη Νίκη, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι και πήραν τη νίκη.

Αξίζει, επίσης να αναφέρουμε, πως στις στατικές φάσεις οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ δυνατοί, αν λάβουμε υπόψη, πως και τα δύο γκολ κόντρα στον Αστέρα Ιτέας προήλθαν από στατικές φάσεις, ενώ από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Φλίγκου,  Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ με τον Θησέα στο Βελεστίνο.

Θυμίζουμε, πως πριν από το ματς στην Ιτέα, στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη πέτυχαν και τα τρία γκολ, που τους έδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, από στατικές φάσεις.

Ο Ολυμπιακός πέρα από την ικανότητα να βρίσκει με ευκολία δίχτυα, παρουσιάζει και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, αν αναλογιστούμε πως η ομάδα έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε οκτώ παιχνίδια. Το τελευταίο ήταν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Πιερικό στον Αλμυρό στις 13 Οκτωβρίου (5-1), από χτύπημα πέναλτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις