Επιτυχία της Νίκης κόντρα στον ΣΠΑ Καρδίτσας (photos)

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης, που για την Β’ Εθνική κέρδισε με 3-1 σετ τον ΣΠΑ Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Με πείσμα, θέληση και δυναμισμό οι «κυανόλευκες» επιβλήθηκαν απόλυτα δίκαια της αντίπαλης ομάδας.

Εξαίρεση αποτέλεσε το πρώτο σετ το οποίο χάθηκε εύκολα με 11-25. Όμως στη συνέχεια τα κορίτσια της Σοφίας Μπουμπούκη επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν με τη σειρά τα επόμενα σετ με 25-21, 25-21 και 25-15. Οι άνθρωποι της Νίκης ευχαριστούν τον κόσμο που με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε και η α’ φάση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ με τη Νίκη να παίρνει την πρόκριση για τη φάση των «8». Οι «κυανόλευκες» έχασαν στη Λάρισα από την ΑΕΛ, αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να πάρουν την 3η θέση του ομίλου. O προπονητής κ. Γαλαζούλας παρέταξε την ακόλουθη σύνθεση: Μερκονιάν, Χαλκιά, Κλαδάκη, Μαργαριτοπούλου, Δώσσα, Μ. Γαϊτάνη, Σ. Στύλα, Καρατάσιου, Σταφυλαράκη, Μαντζαβίνου, Μέλλιου, Καφαντάρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις