Επιστροφές… στην προπόνηση της Νίκης

Σε ρυθμούς Αχιλλέα κινούνται άπαντες στη Νίκη, με την προετοιμασία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης να συνεχίζεται και σήμερα το πρωί, με προπόνηση στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο.

Το γήπεδο διεξαγωγής του σημερινού προγράμματος αποφασίστηκε, στο πλαίσιο της συμφωνίας των κυανόλευκων με τα Τουριστικά Ακίνητα, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος του Πανθεσσαλικού Σταδίου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω. Οι δύο τελευταίες προπονήσεις της Νίκης πριν το παιχνίδι, κόντρα στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, την Παρασκευή και το Σάββατο, θα διεξαχθούν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο της φετινής έδρας της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο νέο ήταν η συμμετοχή του Χρήστου Καρτσαμπά σε ολόκληρη την προπόνηση, δίχως προβλήματα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει Κυριακής. Παράλληλα, ο Γιώργος Κούτσης είχε την ικανοποίηση να δει τους Φάμπιο Ταβάρες και Βασίλη Ρόβα να συμμετέχουν κι αυτοί στο κανονικό πρόγραμμα, έστω και σε συντηρητικούς ρυθμούς, δείγμα της βελτίωσης της κατάστασής τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το πρόγραμμα αποθεραπείας τους προβλέπει πως οι οι δύο ποδοσφαιριστές θα ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό, προκειμένου να είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους το συντομότερο δυνατόν. Πάντως, ο Πορτογάλος φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή της Κυριακής, με τον Ρόβα, σίγουρα, να θέλει λίγη πίστωση χρόνου ακόμα, μέχρι την οριστική επάνοδό του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις