Με τον Απόλλωνα του Βοσνιάδη το πρώτο δυνατό κρας τεστ

Ο Απόλλων Σμύρνης του Αλέκου Βοσνιάδη θα είναι ο αντίπαλος που θα εγκαινιάσει τα φιλικά προετοιμασίας της Νίκης στο ανακαινισμένο «Π. Μαγουλάς». Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 13η Αυγούστου (Πέμπτη) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι η πρώτη φιλική αναμέτρηση, σε μία σειρά με αντιπάλους υψηλότερων κατηγοριών.

Εκτός του Αλέκου Βοσνιάδη στην ομάδα της Ριζούπολης βρίσκονται και ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας 2014-15. Ο Χρήστος Τζιώρας και ο Δημήτρης Ταΐρης αποτελούν μέλη της ομάδας του Απόλλωνα ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλοι, καθώς ο «SirAlex» έχει βάλει στο στόχαστρο κι άλλους πρωταθλητές. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, γεγονός που δίνει ακόμη περισσότερη αίγλη στον φιλικό αγώνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών της Νίκης Βόλου αναμένεται να γίνει γνωστό σύντομα από την Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Θυμίζουμε πως ήδη έχει υπάρξει ανακοίνωση για δύο φιλικά, με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή 9 Αυγούστου και τον Πύρασο την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις