Από 3-1 ο Ηρακλής έχασε 3-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας

Στο πιο παραγωγικό του παιχνίδι, έμεινε με την… όρεξη ο Ηρακλής, στην πέμπτη αγωνιστική της Football League.

Παρότι προηγήθηκε με 3-1, μέτρησε τρία δοκάρια και είχε ένα χαμένο πέναλτι, το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπλόκαρε από τον απίθανο Απόλλωνα Λάρισας, που πήρε μεγάλο διπλό με 4-3 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που ο Γηραιός αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Μαρκολίνο, ο οποίος συνεισέφερε με δύο… γκολάρες, όταν «χόρεψε» την άμυνα του Ηρακλή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν αγριεμένοι στο ματς και μέχρι το ημίωρο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Περόνε με διαγώνιο σουτ. Ο Μαρκολίνο ισοφάρισε προσωρινά για τους Λαρισαίους με ατομική ενέργεια στο 17’, με τον Ηρακλή από κει και πέρα να πιέζει ασφυκτικά.

Ο Ντούνης στο 25’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Περόνε είχε χαμένο πέναλτι στο 27’ και ο Κλέιτον στην επαναφορά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Καλτσάς στο 32’ διαμόρφωσε το 3-1 του ημιχρόνου, με τους Μενδρινό και Ντούνη να μετρούν δύο δοκάρια μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό του ματς, όμως, ο Απόλλων Λάρισας ήταν αυτός που πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Το σουτ του Πολέτο στο 51’ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του Κοντοέ στο 58’ να στριμώχνει για τα καλά τον Ηρακλή. Το τελειωτικό χτύπημα για τον γηραιό έδωσε ο Μαρκολίνο τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις