Συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη είχε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Β.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Αντιπροσωπεία του  Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συναντήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου κατόπιν αιτήματος  του, με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υφυπουργού στην Αθήνα και σε αυτήν συμμετείχαν εκτός του αρμοδίου για θέματα αθλητισμού, υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, όπως και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεικόπουλος και Μάκης Μπαλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθεί ο κ. Βασιλειάδης από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για θέματα που αφορούν όλα τα τμήματα του  συλλόγου μας, τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικώς τα σωματεία της περιοχής μας, που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ήταν ιδιαιτέρως τιμητική η αποδοχή του αιτήματος μας για συνάντηση  του υφυπουργού Αθλητισμού με τη διοίκηση ενός ερασιτεχνικού σωματείου, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους του συλλόγου μας να παραθέσουν τις απόψεις, σε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και γενικότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και οι εκπρόσωποι του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας, Ιάσων Χατζής και Δημήτρης Μουρτζίνος ζήτησαν από τον υφυπουργό πρωτίστως να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ένταξης του έργου ανακαίνισης του ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» στον προϋπολογισμό του υπουργείου, ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες και να αποδοθεί στην νεολαία και στα σωματεία της πόλης ένα σύγχρονο και λειτουργικό στάδιο.

Τονίστηκε στον υφυπουργό η σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό Βόλου η όσο το δυνατόν γρηγορότερη έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών στο ΕΑΚ, που φέρει το όνομα ενός ποδοσφαιριστή σύμβολο για τον σύλλογο μας, του Τάκη Συνετόπουλου, που τίμησε τα Εθνικά και ερυθρόλευκα χρώματα, καθώς και η τήρηση της ισονομίας μεταξύ των συλλόγων στη χρήση του μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ΕΑΚ, ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα μας να επιστρέψει στην φυσική και ιστορική της έδρα, από την οποία είναι τώρα αποκλεισμένη.

Επίσης, ζητήθηκε να εξεταστούν οι δυνατότητες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται στο θέμα της περαιτέρω αναβάθμισης και αξιοποίησης του αθλητικού κέντρου της Άλλης Μεριάς, το οποίο έχει παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου για δεκαετή χρήση.

Ο κ. Βασιλειάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι ήταν ενήμερος για τα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός μας σύλλογος και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και δεσμεύθηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου θα επιταχύνουν τις διαδικασίες χρηματοδότησης του έργου του ΕΑΚ στο κομμάτι που αφορά  το υπουργείο που προΐσταται, ώστε αυτό να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στην κοινωνία του Βόλου.

Ο κ. Βασιλειάδης, επίσης, αποδέχθηκε πρόσκληση του Ολυμπιακού Βόλου να παραστεί και να είναι ομιλητής σε ημερίδα που προτίθεται να οργανώσει ο σύλλογος μας, που θα αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα διεξαχθεί στην πόλη μας.

To Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη, υπουργούς και βουλευτές και πιστεύει ότι από τέτοιες συναντήσεις θα προκύψουν μόνο θετικά αποτελέσματα για την πόλη του Βόλου και για το σύλλογο μας».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις