Αποχώρησε από την Αργώ ο Σπύρος Γεωργουλάς

Το νικηφόρο παιχνίδι με την Δωρίδα ήταν το τελευταίο στο οποίο ο Σπύρος Γεωργουλάς κοουτσάρισε την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αργούς. Και αυτό διότι επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μετακομίσει εκτός Ελλάδας και φυσικά να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Η Αργώ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση με την οποία τον αποχαιρετά: «Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ Αργώ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή Σπύρο Γεωργουλά για την επί σειρά ετών προσφορά του, καθώς για επαγγελματικούς λόγους μετακομίζει στο εξωτερικό και κατά συνέπεια αποχωρεί από το σύλλογο μας.
Ο Σπύρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σαν αθλητής στη Στυλίδα και έπειτα από μια μεγάλη πορεία ασχολήθηκε με την προπονητική. Ως λάτρης του αθλήματος, συμμετείχε στην ομάδα βόλεϊ της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου και υπηρετούσε. Το 2013 ήταν πρωτοστάτης στο να δημιουργηθεί η ομάδα παλαιμάχων βόλεϊ ανδρών του νομού και να συμμετέχει στα πρωταθλήματα. Στο σύλλογο ήρθε το 2012 και ανέλαβε μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο όλα τα αγωνιστικά γυναικεία τμήματα όπου μαζί τους γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και βοήθησε στην ανάδειξη μεγάλων αθλητριών.
Το 2014 δημιουργεί εκ νέου την μοναδική ανδρική ομάδα του νομού Μαγνησίας. Μαζί τους ξεκινούν τμήματα παμπαίδων, παίδων και εφήβων όπου με το πάθος, τις τεχνικές γνώσεις και την αποφασιστικότητα του γνωρίζουν και εκεί μεγάλες επιτυχίες, όπως την συμμετοχή των περισσότερων αναπτυξιακών μας τμημάτων στα Φάιναλ Φορ. Αποκορύφωμα η επιτυχία των Εφήβων το Φεβρουάριο του 2018 που πέτυχαν την είσοδό τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη. Εξαιρετικός συνεργάτης και υπέροχος προπονητής, βοήθησε στα μέγιστα το σύλλογο τόσο στο προπονητικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι.
Η οικογένειά της Άργους εύχεται στον Σπύρο Γεωργουλά να πετύχει τα μέγιστα στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα στο εξωτερικό. Γ πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις