Τέλος ο Μυροφορίδης από τον Ηρακλή

Η σύσκεψη των διοικούντων της ΠΑΕ κατέληξε στην απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη, η οποία ανακοινώθηκε και επισήμως:

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παύλο Μυροφορίδη.
Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

Μυροφορίδης: Ηρακλής είσαι!
Με μία τοποθέτηση στον λογαριασμό του στο Facebook έκλεισε την παρουσία του στον Ηρακλή ο Παύλος Μυροφορίδης, αναφέροντας τα εξής:
«Τον Αυγουστο με την βοήθεια του κόσμου ξεκίνησα κάτι που δεν πίστεψε κάνεις ότι θα «τρέξει». Είχα όνειρα (και πλάνο), αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα, ο Θεός τα βλέπει και γελάει. Πληρωσα το τίμημα της τρελας μου.Ο κύκλος έκλεισε. Το ρίσκο, υπάρχουν και φορές, που δεν βοηθάει τους τολμηρούς. Ούτε τους «τρελούς». Το 1% της δικής μου αγάπης για αυτή την «τρέλα» που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες αρκεί, για να γίνει κατόρθωμα (Ηρακλής είσαι), το… ακατόρθωτο! Το 1%, μόνο. Φτάνει και περισσεύει!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις