Γ’ Εθνική: Αποβολές παραγόντων

Μοιράσου το άρθρο

Τις ποινές των παραγόντων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που αποβλήθηκαν κατά την τελευταία αγωνιστική ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73699 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73697 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Π., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73680 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΠΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΝΑΥΠ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ Β., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΒΟΥΡΤΣΑΝΗ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Κ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73717 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΜΑΓΟΥΛΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του φυσικοθεραπευτή του σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως φυσικοθεραπευτή αυτού, κου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73706 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΘΗΡΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του τραυματιοφορέα του σωματείου ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΣΑΡΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις