«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες στο Βελεστίνο

Σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα, 20/7, 18.30), στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου, τελέστηκε ο αγιασμός και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ρήγα Φεραίου για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016.

Οι πατέρες Γεώργιος και Θεοφάνης τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησε η «πρώτη» προπόνηση της Βελεστινιώτικης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη. Η διάρκεια της προπόνησης ήταν περίπου 75 λεπτά και διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς.

Στην «πρώτη» του Ρήγα Φεραίου, το «παρών» έδωσαν περίπου 60 φίλαθλοι της Μαγνησιώτικης ομάδας και σχεδόν ολόκληρο το ΔΣ, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιώργος Καλόγηρος, δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε ότι στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της κυανόλευκης ομάδας της Μαγνησίας, κ. Στέργιος Καλόγηρος.

Οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου έχουν συνηθίσει κάθε αγωνιστική περίοδο, να βάζουν και υψηλότερους στόχους και η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο που πλησιάζει, προσδοκούν να κατακτήσουν μία καλύτερη θέση από εκείνη που κατέλαβαν την περασμένη σεζόν, δείχνοντας ότι θέλουν να έχουν και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πάντως, για να κατακτήσει ο Ρήγας Φεραίος κάτι καλύτερο από την 6η θέση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, χρειάζεται η Βελεστινιώτικη ομάδα (διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος) να καταβάλει την ίδια και μεγαλύτερη προσπάθεια, η οποία θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις