Την Πέμπτη η απόφαση του Ειρηνοδικείου για την ΕΠΣΘ

Μεθαύριο Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, στην αίτηση του Χαράλαμπου Πάσχου για ανάκληση της προσωρινής διοίκησης Μουλά στην ΕΠΣΘ, που όρισε την προηγούμενη εβδομάδα το Πρωτοδικείο Βόλου. Η αίτηση Πάσχου συζητήθηκε χθες και η απόφαση…

…του δικαστηρίου θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τις εξελίξεις.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, εξετάστηκαν οι μάρτυρες των δύο αντίδικων. Για λογαριασμό της διοίκησης Πάσχου κατέθεσε ως μάρτυρας ο Δημήτρης Σιφνιώτης. Από την άλλη πλευρά, από την τριάδα των δικηγόρων κ.κ. Γιώργου Σινέλη, Αντώνη Ξηρού και Λυδίας Σαμαρά, που εκπροσώπησαν τη διορισμένη διοίκηση Μουλά, κλήθηκε ως μάρτυρας ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που επέμεινε ότι η ΕΠΣΘ πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.
Ο δικηγόρος της πλευράς Πάσχου, κ. Γιάννης Βογιατζάκης, επισήμανε ότι ο διορισμός προσωρινής διοίκησης από πολιτικό δικαστήριο καταργεί στην ουσία το αυτοδιοίκητο της ΕΠΣΘ, βάσει και του καταστατικού της ΕΠΟ. Παρουσιάστηκε επίσης το εξώδικο του Αντώνη Ακτσιαλή κατά του Γιώργου Μουλά, πως συμπεριλήφθηκε εν αγνοία του στο προσωρινό Δ.Σ.. Επίσης κατατέθηκε η κύρια παρέμβαση του Α. Ακτσιαλή εν όψει της συζήτησης στο Ειρηνοδικείο Βόλου για τις 29/7 της αίτησης των τριών σωματείων (Άνθιμος Γαζής, Πανιώνιος και Τοξότης) για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις