Διαιτητής εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας με πάνω από 300 θύματα

Ενας 26χρονος διαιτητής βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγαλύτερης υπόθεσης παιδεραστίας στην ιστορία της Νορβηγίας, καθώς φέρεται να κακοποίησε πάνω από 300 αγόρια!

Το όνομα του κατηγορούμενου δεν έχει γίνει γνωστό, όμως αρκετά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως προκύπτουν από έρευνα διετούς διάρκειας από την Αστυνομία του Οσλο.

Σύμφωνα με το 81σέλισο υπόμνημα, ο φερόμενος ως δράστης προσέγγιζε αγόρια ηλικίας 13-16 ετών μέσω διαδικτυακών δωματίων επικοινωνίας, παριστάνοντας το κορίτσι, και τους ζητούσε να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις με την υπόσχεση ότι θα τους προσφέρει φωτογραφίες. Στη συνέχεια, μαγνητοσκοπούσε τις βιντεοσκοπημένες επικοινωνίες τους και τους εκβίαζε ότι θα της δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο αν δεν του έστελναν επιπλέον υλικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν νορβηγικά ΜΜΕ, στον υπολογιστή του 26χρονου βρέθηκαν πάνω από 16.463 βίντεο με αγόρια από τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία, τα οποία προέκυψαν την περίοδο 2011-2016.

Ο δράστης βρίσκεται στα χέρια των αρχών έπειτα από κακοποίηση νεαρού, που στο παρελθόν ήταν βοηθός του, το 2016, με τον συνήγορό του να φέρεται να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες και επειδή έχει μετανιώσει συνεργάζεται με την Αστυνομία.

Οσον αφορά τα θύματα, μόλις ένα αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη, ενώ η μητέρα ενός άλλου παιδιού ανακάλυψε μόνη της την αλήθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις