Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει με Σέλλανα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, με στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σάκη Σάββα, του ανέτοιμου Βασίλη Σαχινίδη, αλλά και του Αστέριου Γιακουμή, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί (ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι άλλοι δύο).

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση, καθώς εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο Προάστιο. Δωρεάν εκδρομή διοργανώνει η διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ στο πλευρό των «ερυθρολεύκων» θα βρεθούν σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας ματς και οι Austrian Boys, οι οποίοι από την πλευρά τους διοργανώνουν και αυτοί εκδρομή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, η τεχνική ηγεσία αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ο Αντώνης Ζγκούρι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ ίσως δούμε και πάλι βασικό τον Στάθη Ρόκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις