Αμφίβολος ο Μακένγκο – Επιστρέφουν Ρόβας και Φάμπιο

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αυριανού (25/11) αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Γιώργος Κούτσης είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όμως με την ολοκλήρωσή της ο Κρις Μακένγκο παραπονέθηκε για πόνο στον αχίλλειο τένοντα και άμεσα κλείστηκε ραντεβού ώστε να εξεταστεί από τον Γιατρό της ομάδας. Η συμμετοχή του Γάλλου μέσου στην κυανόλευκη αποστολή θα εξαρτηθεί από την ιατρική διάγνωση.

Ο Βασίλης Ρόβας και ο Φάμπιο Ταβάρες συμμετείχαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Η δυναμική του αντιπάλου δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Κούτση να δώσει λεπτά συμμετοχής στους δύο ποδοσφαιριστές, στην περίπτωση βέβαια που δεν τίθεται θέμα υποτροπής με την «υπογραφή» του Γιατρού.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν ανακοίνωσε αποστολή με την τελική 18αδα να επιλέγεται πριν τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό.

Οι παίκτες από τους οποίους ο κ. Κούτσης θα επιλέξει τους 18 είναι οι εξής: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Τασιάς, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Μετούσι, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Κυριαλάνης, Λάιος, Δωματάς, Μακένγκο, Τσεμπερίδης, Ρόβας, Μέτσε, Ματθαίου, Κέρι, Κουτσούκης, Φάμπιο, Ιορδανίδης, Τζιώρας, Βουκομάνοβιτς, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις