Το “χρώμα” του χρήματος είδαν στον Πιερικό

Μέρος των υποχρεώσεων της προς τους ποδοσφαιριστές τακτοποίησε η διοικούσα επιτροπή των «μελανολεύκων».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα ενόψει της αναμέτρησης με τα Μετέωρα.

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και η διοικούσα επιτροπή με τους ποδοσφαιριστές, τον φροντιστή, τον υπηρεσιακό προπονητή ξεκίνησε αθόρυβα την υποστήριξη της ομάδας για το κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της Κυριακής 25/11/18 με τον ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ. Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή με συντονισμένες ενέργειες για να διατηρήσει το άριστο κλίμα που επικρατεί και την καλή λειτουργία της ομάδας μετά και το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής στην Τσαριτσάνη, ανταποκρινόμενη στις υποχρεώσεις της προχώρησε σήμερα σε οικονομικές τακτοποιήσεις ικανοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αναλογικά. Η Διοικούσα επιτροπή θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το ποδοσφαιρικό ανάστημα που επιδείξανε στο συγκεκριμένο παιχνίδι της Τσαριτσάνης αποδεικνύοντας περίτρανα την κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα.

Λόγω των τρεχουσών υποχρεώσεων η διοικούσα επιτροπή προτείνει (δεν επιβάλει) αν είναι δυνατόν οι φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας να μην κάνουν χρήσει τα εισιτήρια διαρκείας αλλά να καταβάλουν το αντίτυπο του εισιτηρίου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Καλούμε όλους τους Πιεριείς να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας με την ένθερμη παρουσία τους την Κυριακή 25/11/18 και ώρα 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ Μετέωρα.

Διοικούσα Επιτροπή ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ»

Ευχαριστήριο Πιερικού

Τους χορηγούς της ευχαρίστησε η διοικούσα επιτροπή των «μελανολεύκων». Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια τους: Λαζαρίδη Ιωάννη (επιχείρηση), Τσουκαλά Ιωάννη (πιτσαρία), Τσακιρίδη Βασίλειο (εκπ/κό), Αλεξιάδη Νικόλαο (έμπορο), Γιαμούζη Σπύρο (ταβέρνα Σπυράκος), για την ευγενική χορηγία τους προς την ομάδα μας για τις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της συγκεκριμένης περιόδου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η προσφορά σας αυτή έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. Σας ευχαριστούμε.

Διοικούσα Επιτροπή ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις