Με τα… μούτρα στη δουλειά η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Β.

Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου… σηκώνει μανίκια, πιάνει δουλειά, καθώς μια σειρά από θέματα άμεσης προτεραιότητας απασχολούν την ομάδα. Βέβαια, υπάρχει από πίσω μια ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών, η οποία θα χρηματοδοτήσει την όλη προσπάθεια που θα γίνει φέτος και άμεσα αυτοί οι επιχειρηματίες θα αναλάβουν…

…το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ από τους κ.κ. Βαρούτσικο-Τόρη. Όταν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τακτική διοίκηση, η οποία θα προκύψει μέσα από τη γενική συνέλευση των μετόχων.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία σε μία εβδομάδα και μέχρι τότε η διοίκηση θα φροντίσει να «τρέξει» τα μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο, να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ, ενώ θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας.
Είναι γεγονός, πως τις τελευταίες μέρες και πριν την ανακοίνωση της νέας διοίκησης, υπήρξαν επαφές με παίκτες, προπονητές, έχει γίνει μια προεργασία και ήδη υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο βαδίσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή την ομάδα, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να εξακολουθεί να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος για να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Με τον 45χρονο προπονητή θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και άμεσα – ίσως και σήμερα – να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θυμίζουμε, πως έχει ακουστεί επίσης και το όνομα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμη εναλλακτικές λύσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις