Στις 27 Ιουλίου πιθανότατα η «πρώτη» του Ολυμπιακού Β.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου, πιθανότατα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Αυτή θα γίνει στο ΕΑΚ και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας. Γίνεται αντιληπτό, πως μέσα σε πολύ σύντομο…

…χρονικό διάστημα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ θα πρέπει να προχωρήσει τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, προκειμένου το μεγαλύτερο μέρος από το φετινό ρόστερ να δώσει το «παρών» στην «πρώτη» των «ερυθρολεύκων».
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζουν μία λίστα ποδοσφαιριστών, με κάποιους από αυτούς έχουν ήδη γίνει επαφές, ακόμη, όμως δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν παίκτη. Οι κινήσεις θα γίνουν σε συνεργασία και με το νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα και το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε τα μεταγραφικά θα προχωρήσουν με γοργό ρυθμό. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, το οποίο να είναι σε θέση να παλέψει με πάθος για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις