Πίστη για νίκη και με Σέλλανα στον Ολυμπιακό (pregame)

Στο Προάστιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 15.00 και αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους».

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Ιτέας και στη σημερινή αναμέτρηση θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη νίκη, απέναντι σε μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα, θα έχουν την συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σήμερα στο Προάστιο. Εκδρομές πραγματοποιούν, τόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού (η αναχώρηση θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από το Δημαρχείο), όσο και οι Austrian Boys (η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη, επίσης στις 12μ. από τα γραφεία του συνδέσμου). Στο Προάστιο θα βρεθούν και αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα.

Επιδίωξη του Ολυμπιακού είναι η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ, έτσι ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, «φορτώνοντας» με άγχος την αντίπαλη ομάδα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αστέριος Γιακουμής, Σάκης Σάββας και Βασίλης Σαχινίδης. Επίσης, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου έχει εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση. Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Μακεδόνας προπονητής, θα έχει τουλάχιστον μία αλλαγή, σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Ιτέας. Ο Αντώνης Ζγκούρι επιστρέφει ως βασικός, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε να ξεκινά στο ματς και ο Στάθης Ρόκας. Και οι δύο βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα, παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο.

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει και πάλι ο Παλιούρας, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Παπουτσογιαννόπουλος και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λεάντρο και Οικονομόπουλος. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ναζίμ και ένας εκ των Ρόκα, Κόλα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ζγκούρι και Σερτζίνιο, με τον Λώττα να έχει επιτελικό ρόλο, παίζοντας πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Πορής, Νόνης, Μαργαρίτης, Πατσής, Ευθυμιάδης, Σκοπελίτης και Καμπλιώνης.

«Σφυρίζει» ο Πολυχρόνης
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί θα είναι οι Κώστας Βρούζος από την Πιερία και Αχιλλέας Νίκζας από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης από την Άρτα.
Ο εν λόγω διαιτητής τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 21/10, είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θησέα στο Βελεστίνο, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις