Με “όπλο” την έδρα ο Θησέας υποδέχεται τον Οικονόμο (pregame)

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα τον Θησέα, ο οποίος στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Λακη Μπακάλη προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΓΣ Αλμυρού και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Ως γηπεδούχοι οι «πράσινοι» κέρδισαν 2-1 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Βελεστίνο, έχασαν 0-2 από τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφοντας στο στο γήπεδο της Αγριάς, νίκησαν και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-0.
Ο Οικονόμος, μπορεί να προέρχεται από εντός έδρας ήττα (1-2 από τον Πιερικό), αλλά ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από την Τσαριτσάνη. Μάλιστα είναι αήττητος ως φιλοξενούμενος, έχοντας νικήσει 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και παίρνοντας ισοπαλίες από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-1) και τα Μετέωρα Καλαμπάκας (0-0).
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Βασίλη Πέτση (τιμωρημένος), Ηλία Βλάχου και Μάρκου Διαμαντόπουλου. Από την άλλη επιστρέφει ο Νίκος Κοτζαθανάσης, καθώς εξέτισε την ποινή του.
Στη διάθεση του τεχνικού Λάκη Μπακάλη είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Σφέτσιας της ΕΠΣ Σάμου και βοηθοί οι Γιώργος Στεφανής και Δημήτρης Τίκας της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις