Γκολ και θέαμα θέλει η Νίκη κόντρα στον Αχιλλέα (25/11, 15:00)

Το “τρίποντο”, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν “στραβοπάτημα” του Ολυμπιακού Βόλου στο Προάστιο και να βρεθεί στην πρώτη θέση, επιθυμεί σήμερα το μεσημέρι (25/11, 15:00) η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση επιθυμεί να “ζευγαρώσει” τις νίκες της, κόντρα σε υποδεέστερες αγωνιστικά ομάδες στον Βόλο, συνδυάζοντας ουσία και σκορ, όπως αυτήν κόντρα στον Φωκικό, τον οποίο κέρδισε με 5-0, πριν από μία εβδομάδα. Απέναντί της θα βρεθεί ο Αχιλλέας, μία ομάδα που στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να συλλέξει εννιά βαθμούς, όντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Ρούλη Παπαδόπουλου, την προηγούμενη Κυριακή, κέρδισε με εμφατικό τρόπο τη Στυλίδα στην έδρα του, “φιλοδωρώντας” την με πέντε τέρματα, ερχόμενο με καλή ψυχολογία στο Βόλο, για να αντιμετωπίσει τη Νίκη, γνωρίζοντας, όμως, παράλληλα πως πρόκειται για έναν αγώνα που δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς. Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να καθησυχάζει τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως οποιοσδήποτε αγώνας της κατηγορίας προσεγγιστεί με χαλαρότητα, μπορεί να γίνει δύσκολος.

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ της Νίκης είδε τους Βασίλη Ρόβα και Φάμπιο Ταβάρες να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους μεσοβδόμαδα και να θέτουν τους εαυτούς τους στη διάθεσή του. Μοναδικό πρόβλημα για αυτό είναι το “απρόοπτο” με τον Κρις Μακένγκο, στο τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να σκέφτονται, ενδεχομένως, να τον προφυλάξουν προληπτικά, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Βέβαια, αυτό δε θα γίνει γνωστό πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον κ. Κούτση να καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να αποφασίσει επιτόπου την τελική 18αδα του αγώνα. Όσον αφορά τους Κατερινιώτες, σίγουρα εκτός πλάνων θεωρείται ο Κώστας Ίτσιος που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

Τέλος, διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Βαγγέλης Λαθύρης με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και Γιώργο Λιτοσελίτη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις