Σ. Αρσένος: Στη μέρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν

Στη Στυλίδα αγωνίζεται σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν αήττητοι σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, με τον τεχνικό τους Στέλιο Αρσένο να επισημαίνει στην εφημερίδας «Θεσσαλία»:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Στυλίδα προέρχεται από μία βαριά ήττα, αλλά έχει κάνει και ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι στην καλή τους ημέρα δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Εκείνο που χρειάζεται είναι να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό προκειμένου να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας. Με τον Θησέα δεν το κάναμε αυτό και το πληρώσαμε. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πάθουμε και μεγαλύτερη… ζημιά και να μη σώζαμε ούτε τον πόντο της ισοπαλίας. Ευελπιστώ κόντρα στη Στυλίδα να κάνουμε αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να γυρίσουμε στη βάση μας με θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις