Σοκ στη Χαλκιδική, ξυλοκόπησαν διαιτητή για ένα πλάγιο άουτ!

Σκηνικό ντροπής στον αγώνα του Φοίνικα Νικήτης με τη Θύελλα Μεταγγιτσίου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ο οποίος διεκόπη οριστικά με το σκορ 1-0.

Όπως αναφέρει το xalkidikipolitiki.gr, ο ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Αναστασόπουλος, υπέδειξε ένα πλάγιο υπέρ των γηπεδούχων στο 15′ στο οποίο δεν συμφώνησαν οι του Μεταγγιτσίου με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα στο διαιτητή και τον τελευταίο να δείχνει τη κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας δεν το δέχθηκε και πιάνοντας τον νεαρό διαιτητή από το λαιμό αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανελέητα. Κι όλα αυτά για ένα πλάγιο… μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο χωρίς να μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Μετά την οριστική διακοπή, καθώς τόσο ο διαιτητής που είχε αφόρητη ζάλη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, όσο και οι βοηθοί δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν το παιχνίδι, συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα που έχουν καταγραφεί τα πάντα και οι αρμόδιοι θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις