Σταματίου: Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι

Ο προπονητής του ΑΟ Σελλάνων, Κώστας Σταματίου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε:: «Η απόδοση των δικών μας παικτών θεωρώ ότι είναι η βάση γι’ αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ και 25 μέρες. Οι ποδοσφαιριστές, απέναντι σε μία επαγγελματική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες – γι’ αυτό και Ολυμπιακός Βόλου είναι πρωτοπόρος – κατάλαβαν πόσο έχουν αδικήσει μέχρι τώρα τους εαυτούς τους. Σήμερα πραγματικά ήμασταν μία καλή ομάδα, όπως πρέπει να είναι ο Α.Ο. Σελλάνων, με βάση το ποιοτικό υλικό που διαθέτει. Ως προπονητής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είδα μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία των παικτών μας. Έμεινε, ωστόσο, κάτι από την παλιά νοοτροπία και θα σταθώ στη φάση του δεύτερου γκολ. Ενώ βρισκόμαστε στο 44’, ζητάω από τον αμυντικό χαφ να βγει ήρεμα το ημίχρονο και δυστυχώς κάποιοι παίκτες αποφασίζουν η ομάδα να πάει μπροστά. Ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό και δεν θα ξαναγίνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε καλή απόδοση. Για μας, πλέον, αρχίζει μία σειρά παιχνιδιών όπου πρέπει να διεκδικήσουμε βαθμούς για να ανακάμψουμε βαθμολογικά, γιατί ήδη έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Δεν με φοβίζει αυτή η ομάδα. Είδα πράγματα θετικά στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε καλή τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο και μία πολύ καλή παρουσία, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία. Το παιχνίδι, πλέον, ανήκει στην ιστορία και κοιτάζουμε το επόμενο με τον Πιερικό. Να ευχηθώ στον κ. Αμανατίδη καλή συνέχεια και στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Για το αν μετά το 1-0 η ομάδα του έπαιξε συντηρητικά, γυρίζοντας πίσω: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία φορά που βγήκαμε ψηλά φάγαμε γκολ. Αυτή η ομάδα (σ.σ. ο ΑΟ Σελλάνων) έπαιζε λάθος στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δηλαδή τι εννοείτε; Μπορούσαμε να παίξουμε μονότερμα τον Ολυμπιακό; Τι έπρεπε να κάνει  η ομάδα των Σελλάνων; Να βγει στην επίθεση και να βάλει τέσσερα γκολ στον Ολυμπιακό Βόλου; Νομίζω, ότι η διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι και δείξαμε ότι έχουμε πλέον αποθέματα δυνάμεων. Η ομάδα βγάζει την ποιότητα της, πράγμα που δεν μπορούσε να το κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω, ότι η εμφάνιση αυτή ήταν η καλύτερη που έχει κάνει η ομάδα των Σελλάνων, τουλάχιστον στο διάστημα που βρίσκομαι εγώ, ως προπονητής, στην ομάδα».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις