Με ανατροπή ο Πύρασος… τρίτη νίκη και “πεντάρα”

Καλύτερος ο Πύρασος κατάφερε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του,  κάνοντας μάλιστα κι ανατροπή στο σκορ, το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσει για την ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου (1-5), αν κι αγωνιζόταν εκτός έδρας στο γήπεδο Πλατάνου, αντιμετωπίζοντας τους τοπικούς Μυρμηδόνες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Μπούρχα (33’) κι από εκεί και πέρα σειρά στο σκοράρισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Νούσιας με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 40’, ύστερα από σέντρα του Τσάμη. Το 1-2 έγινε στο 62’ πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Τσάκαλο επίσης από σέντρα του Τσάμη. Τα άλλα δύο γκολ από τον Ζαχαράκη με σουτ στο 67’ (1-3) και το 1-4 (74’) ύστερα από πάσες των Στεργίου και  Νούσια αντίστοιχα. Το τελικό 1-5 έγινε στις καθυστερήσεις (90+4′), με σουτ του Σιαμέτη από ασίστ του Στεργίου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν  δοκάρια στο 5’ με πολύ ωραίο σουτ του Νούσια, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας κι από εκεί στο δοκάρι και με τον  Ζαχαράκη (16’).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς (63′ Μακρής), Κατσαβριάς, Μάτζαρης (46′ Ναούμ), Κουφάκης, Βούλγαρης, Φαράντος, Τετριμίδας (70′ Κωτούλας), Μπούρχας, Τσαλιαγκός, Πιπινής (55′ Αράπης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος (70′ Σιαμέτης), Γκίνης (75′ Παυλιώτης), Τσορμπαντζής, Τσάμης, Μπασδάνης, Μπαρμπούτας (82′ Σταντσούρης), Νούσιας, Ζαχαράκης, Γιοβάνης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις