Αγώνας με δυο “πρόσωπα”… και νικητή τον Αίαντα

Σε μία αναμέτρηση που είχε δύο πρόσωπα, ο Αίας έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κι επικράτησε στην έδρα του επί της Ακρόπολης με 4-1.

Πολύ καλύτεροι στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι που σκόραραν, ενώ είχαν και δοκάρι. Καταιγιστικοί στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, που πέτυχαν ευρεία νίκη.

Προβληματισμός στον Αίαντα για την εικόνα του α’ ημιχρόνου. Σε αγωνιστική κρίση δείχνει να είναι η Ακρόπολη, που μετρά τέταρτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα μετά την εντυπωσιακή έναρξη του πρωταθλήματος, αν και στο κακό σερί συντέλεσαν διαιτητικές αποφάσεις, σε προηγούμενους αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 5΄ο Μερμίγγης, από ασίστ του Κόκκα κι αμέσως μετά ο Μαυρίδης (7’) δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αφού είδε προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το β’ μέρος της αναμέτρησης ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους.

Στο 48’ ο Μιχόπουλος με σουτ μέσα από τη μεγάλη  περιοχή, από ασίστ του Χριστέλου έκανε το 1-1, για να έχουμε στο 51’ το 2-1 με πλασέ του Αραπίτσα, από ασίστ του Τσόγκα.

Στο 59’  έγινε το 3-1 με πλασέ του Κατσαβριά, απο εκπληκτική προσπάθεια του Χειλά που πέρασε τρεις αντιπάλους, πριν κάνει την πάσα στον σκόρερ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Χειλάς (67’)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Ξηροκώστας (46’ Σιαμουρδάνης), Μακανίκας (55’ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλλος, Μπιρτσάι, Τσόγκας, Αραπίτσας, Χειλάς, Θ. Κατσαβριάς (76’ Κ. Κατσαβριάς)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής Γκατζουνας(70’ Χρ. Αντωνίου), Πασιάς (70′ Τσαπερος), Κολημήτρας, Κ. Σφονδυλιάς, Χάνος, Κατής (25′ λ.τ. Κουτλούμπασης), Μαυρίδης, Κόκκας, Μίλτος (65′ λ.τ. Παγώνης), Μερμίγγης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις