Ο Μπόρας έδωσε το βαθμό στο Θησέα

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θησέας κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο γήπεδο της Αγριάς. Ο Θανάσης Μπόρας ισοφάρισε σε 1-1 για τους «πράσινους» με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Οικονόμος, ο οποίος εκτός έδρας παραμένει αήττητος, είχε προηγηθεί στο σκορ στο 68’ με πέναλτι του Τσακάλι (καταλογίστηκε για χέρι του Δημητριάδη μέσα στην περιοχή).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θησέας προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, με τις επιθετικές προσπάθειες, ωστόσο, να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 12’ και στο 31’ ο Κοτζαθανάσης απείλησε το τέρμα του Νούσια χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στην επανάληψη και μετά το γκολ του Οικονόμου, ο Θησέας ήταν ανώτερος, πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 90’ η ομάδα της Αγριάς κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Τσιουρή από τον Τσακάλι. Ο Οικόνομου, όμως που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Νούσια. Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 92’ με τον Μπόρα, όπως προαναφέραμε και με τον βαθμό που πήρε ο Θησέας ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Κόκκινη: 90’ Τσακάλι.
Διαιτητής
: Σφέτσιας (Σάμου).
Βοηθοί
: Στεφανής, Τίκας (Καρδίτσα).
ΘΗΣΕΑΣ
: Κεφαλάς, Καψιώτης, Μπόρας, Γιαουπλάρι (59’ Φραγκογιάννης), Βαν Ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης (77’ Ζάχος), Χατζησταμάτης (67’ Σφάκας), Τσιουρής, Οικονόμου, Δημητριάδης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Περτζόνι (52’ Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (72’ Μιφτάρι), Χάμος, Καραλούλης, Πετράκης (88’ Τσάτσος), Κατσαμάγκας (65’ Μουλτσιάς), Γκαμπέτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις