Δίκαιη νίκη για Σαρακηνό… που “έπιασε” κορυφή

Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια ο Σαρακηνός με 3-0, νικώντας το Μαγνησιακό στο Κιούπι  και καταφέρνοντας να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τη Δήμητρα.

Μέχρι να δεχθεί το πρώτο του γκολ, μπόρεσε  να αντιδράσει ο Μαγνησιακός και να διατηρηθεί στο παιχνίδι, χωρίς να δικαιούται και να καταφέρει να πάρει κάτι περισσότερο.

Με ένα γκολ στη λήξη του πρώτου μέρους και δυο στο δεύτερο μέρος ο Σαρακηνός κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο 43’ μετά από πάσα του Β. Ρακή στο Σιώμο, ο τελευταίος από πλάγια θέση “κρέμασε” το Στούκα  και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα κάνοντας το 0-1.

Στο 63’  έχουμε το  0-2, από παράλληλη σέντρα του Ρουκά στον Αναστασίου, στο δεύτερο δοκάρι. Να σημειωθεί ότι το γκολ αυτό ξεκίνησε με οργανωμένη προσπάθεια από τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη  κι έφτασε στην επίτευξη του τέρματος, αφού η μπάλα άλλαξε πάρα πολλές φορές πόδια φιλοξενούμενων, χωρίς να παρεμβληθεί κανένας παίκτης του Μαγνησιακού.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 73’, από πέναλτι που κέρδισε ο Ρουκάς κι εκτέλεσε εύστοχα ο Σιώμος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανιάς, Κωστής (70’ Μπαλλάς), Μαγιόγλου, Βλάχος, Κολημήτρας (65 λ .τρ. Βασιλείου), Οικονόμου (60’ Νταφόπουλος), Ζενούνη, Μυλωνάς (50’ λ.τρ. Θεοδωροπουλος), Δανιλόπουλος, Χριστοδούλου
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς (75 Μαστακούλης), Ντούρο, Ηλ. Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής (65’ Λάιος), Β. Ρακής (75’ Ασλάνογλου), Καλαμάτας (68’ Θάνος), Σιώμος, Μόσιος, Αναστασίου
*Η νίκη του Σαρακηνού επί του Μαγνησιακού  αφιερώθηκε στον εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργο Κωσταντάκο, ο οποίος τη Δευτέρα θα εισαχθεί για εγχείρηση. Διοίκηση, προπονητής και συμπαίκτες του εύχονται καλή επιτυχία, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και στην ομάδα που τον χρειάζεται.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις