Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 8ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας, εκεί όπου οι πρωτοπόροι έχασαν βαθμούς,  δίνοντας το δικαίωμα σε ομάδες που ήταν πιο πίσω στην βαθμολογία να πλησιάζουν. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη διαφορά ασφαλείας για την ομάδα της Δάφνης που προπορεύεται, η οποία όμως δεν έχει κάνει το ρεπό της -θα το κάνει την προσεχή αγωνιστική- κάτι που συμβαίνει με τις ομάδες που βρίσκονται ως και στην 6η θέση.

Αναλυτικότερα, πρώτη ισοπαλία για την Δάφνη,  που ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Παγασητικό,  ο οποίος επίσης είχε το πρώτο  δικό του ισόπαλο αποτέλεσμα. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι που δεν έχει σκοράρει η Δάφνη.

Η Αγχίαλος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή, καθώς  είχε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άνθιμο Γαζή,  με την ομάδα των Μηλεών να καθιστά την ισοπαλία το “αγαπημένο” της αποτέλεσμα.

Συγκάτοικος στη δεύτερη θέση είναι πλέον και ο Ιάσων Άλλης Μεριάς μετά την σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου με 3-0, ενώ θέσεις στη βαθμολογία κέρδισε και η Μακρινίτσα, με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις με πέναλτι επί των Μικροθηβών.
Σε πολύ καλή κατάσταση η Αθλητική Ένωση 2002, πέτυχε ακόμα μία νίκη με μεγάλο σκορ (1-4),  αν και αυτή επετεύχθη επί του πολύ αδύναμου φέτος Πηλέα και τέλος ο Ελευθεριακός με 1-0 επικράτησε του Αστέρα Ριζομύλου, αποτέλεσμα που τον έφερε στο άνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Άνθιμος Γαζής- Αγχίαλος 1-1
Ιάσων- Πανιώνιος 3-0
Μικροθήβες- Μακρινίτσα 0-1
Δάφνη- Παγασητικός 0-0
Ελευθεριακός- Αστέρας 1-0
Πηλέας- ΑΕ 2002 1-4
Ρεπό: Τοξότης

Η Βαθμολογία

* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Άνθ. Γαζής, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002, Τοξότης
**Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.
***Αγώνα λιγότερο έχουν  ΦΘ Αγχίαλος, Ιάσων,Παγασητικός, Τοξότης

Η επόμενη- 9η αγωνιστική
ΦΘ Αγχιάλου- Πανιώνιος
Μακρινίτσα- Άνθ. Γαζής
Παγασητικός- Ιάσων Α.Μ.
Αστέρας Ριζ.- Μικροθήβες
ΑΕ 2002- Ελευθεριακός
Τοξότης- Πηλέας
Ρεπό: Δάφνη

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις