Στοίχημα: Στήριγμα ο Πανιώνιος

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο στο Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Σούπερλιγκ, την Α’ Ισπανίας, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές που προκύπτουν από το κουπόνι της Δευτέρας (26/11).

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Ξεκινάμε τις προτάσεις για το πάμε στοίχημα από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Πανιώνιος – Λαμία. Οι “κυανέρυθροι” βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους, πέρασαν νικηφόρα από την Ξάνθη, τη οποίας επιβλήθηκαν 0-1 χάρη στο τέρμα του Μασούρα στο 36’, είχαν προηγηθεί δύο ακόμη νίκες, κόντρα σε Παναιτωλικό (3-0 εντός για το πρωτάθλημα) και Απόλλωνα Πόντου (4-0 εκτός για το Κύπελλο), καθώς και η ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο. Η Λαμία, από την πλευρά της, αρνείται να χάσει, τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τον απολογισμό της να αποτελείται από πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Ωστόσο, σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που ξέρει πως να εκμεταλλεύτεται την έδρα του και να παίρνει τα παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους του βεληνεκούς της Λαμίας. Στο 1.95 προσφέρεται ο άσσος και θα μπει στις επιλογές μας.

Με τα γκολ στο “Ανοέτα”

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα. Η Σοσιεδάδ πήγε στη διακοπή πανηγυρίζοντας μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί της Λεβάντε. Μακριά από το γήπεδό της τα πηγαίνει καλά, το θέμα είναι τι γίνεται με την παρουσία της στο “Ανοέτα”, στο οποίο σε πέντε ματς για το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη “τρίποντο”, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Θέλτα, από την άλλη, πηγαίνει με νέο τεχνικό στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο Μοχάμεντ αποτέλεσε παρελθόν μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-4, στο ματς ακριβώς πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τον Πορτογάλο Μιγκέλ Καρντόσο να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Οι φιλοξενούμενοι επιθετικά είναι αποτελεσματικοί, έχοντας βρει 22 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι στιγμής, ωστόσο διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, με 20 τέρματα παθητικό. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία, πολύ πιθανόν να σκροράρουν αμφότερες, με το Goal / Goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Πρωτοπόρος στο 2.50

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Γκεζτέπε – Μπασακσεχίρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Τουρκίας. Η Μπασακσεχίρ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 12 αγωνιστικές έχει υποστεί μία μόλις ήττα, στα 11 υπόλοιπα παιχνίδια της μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, σήμερα έχει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της. Η Γκεζτέπε δεν είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς σε πέντε ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο γήπεδό της για τη φετινή Super Lig, έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Ωστόσο, βρίσκουμε το διπλό της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ στο 2.50, μία απόδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, και θα μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις