Σοβαρός και με Αναγέννηση ο Ολυμπιακός Βόλου

Από αύριο Τετάρτη θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 10η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό, με την προετοιμασία να επαναρχίζει αύριο το μεσημέρι. Ο Περικλής Αμανατίδης θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς και ετοιμάζεται για την επιστροφή του του στην αγωνιστική δράση. Ο έμπειρος επιθετικός εδώ και ενάμιση μήνα είναι τραυματίας, καθώς έχει να παίξει από το ματς της 2ης αγωνιστικής με τα Μετέωρα.

Ο Σάκης Σάββας θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες περίπου για να είναι έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής λογικά θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Πάντως, ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα, όπως άλλωστε όλα τα ματς, δίχως να παρασύρονται από το γεγονός ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, με βάση και τη βαθμολογική της θέση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις