Ίωνας-Αετός Πλατυκ. για την πρόκριση στο φάιναλ φορ

Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20.30 στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” τον Αετό Πλατυκάμπου για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Θεσσαλίας. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Τζαφλέρης, Καλογερόπουλος.

Στην ανάπαυλα του αγώνα, ο Ίωνας, θα τιμήσει έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά, τόσο στο θεσσαλικό μπάσκετ, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, τον παλιό προπονητή και διαιτητή μπάσκετ κ. Σταύρο Βαφειάδη.

Η ανακοίνωση του Ίωνα έχει ως εξής: “Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ δίνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έναν “ΤΕΛΙΚΟ”, απέναντι στον Αετό Πλατυκάμπου στο κλειστό “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” για την πρόκριση στο φαιναλ φορ του κυπέλλου Θεσσαλίας. Είναι ένας ιστορικής σημασίας αγώνας για την ομάδα μας καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα καταφέρει να βρεθεί στο φάιναλ φορ αν προκριθεί. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και όλης της Μαγνησίας να στηρίξουν τον Ίωνα με την παρουσία τους και την φωνή τους και να γράψουμε μαζί μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Μην το σκέφτεσαι. Τώρα περισσότερο από ποτέ η ομάδα μας σε χρειάζεται. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 20.30 στο κλειστό “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις