Σε προπονητικό camp στη λίμνη Πλαστήρα το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου (photos)

Στη λίμνη Πλαστήρα σε προπονητικό camp συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα για τους περίπου 22 αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν, περιλάμβανε προπονήσεις στις παραλίμνιες διαδρομές, αλλά και δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου “Ναϊάδες” που φιλοξένησε την αποστολή του τμήματος.

Την πρώτη ημέρα το πρωί, οι αθλητές κι οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποδηλατικά μονοπάτια της λίμνης, ενώ το απόγευμα, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους στο γυμναστήριο και στα γήπεδα του ξενοδοχείου.

Το δεύτερο πρωινό, η αποστολή ακολούθησε προπονητικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ασκήσεις αποκατάστασης στα κρύα νερά της λίμνης.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας, Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Χρόνης Βελέντζας, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκης.

Ευχαριστήριο για το ξενοδοχείο “Ναϊάδες”

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί για την φιλοξενία το ξενοδοχείο “Ναϊάδες”  το οποίο εκτός της εξαιρετικής τοποθεσίας που βρίσκεται, παρείχε άψογες υπηρεσίες με άνετα δωμάτια, πλήρη γεύματα κι αρκετούς χώρους ψυχαγωγίας.