Νέο -3 για Σπάρτη

Η Football League ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από τη Σπάρτη για οφειλές στον Γιάννη Παναγιωτόπουλο αυτή τη φορά. Η ομάδα της Λακωνίας έχει προθεσμία έως τις 4 Δεκεμβρίου να ρυθμίσουν τις οφειλές και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 112/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στη FOOTBALL LEAGUE την 21/11/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 4/12/2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις