“Λευκή” ισοπαλία ανάμεσα σε Παγασητικό και Τοξότη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Παγασητικό και στον Τοξότη, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Διμηνίου. Ο Τοξότης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσε τον Παγασητικό, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 26’, όταν ο Δεμίρης ανατράπηκε από τον Ντελάκο μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Λευτέρης Δενελάβας ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση του Τοξότη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παγασητικό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, στο 86’ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη, όταν από λάθος κοντρόλ παίκτη του Τοξότη, ο Περεντίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε όμως να πλασάρει.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Ντελάκος, Μπακογιάννης, Ξηρομερίτης, Ι. Χαλκίδης, Καράνταγλης, Κικίδης (82’ Τσολάκης), Μάρκος, Μπραχόλι (46’ Σίμος), Δημητρίου, Περεντίδης (90’ Καρασμάνογλου)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρος, Βέτσικας, Κυλαδίτης, Ντακούλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος, Πότσκα (67’ Δημακόπουλος), Λ. Δενελάβας, Δεμίρης, Παραδάκης (80’ Σαρρής).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις