Αλλαγές με Αναγέννηση ετοιμάζει ο Περικλής Αμανατίδης

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές και εκτός απρόοπτου, θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί φέτος, ως αλλαγή, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς ταλαιπωρήθηκε για τρεις μήνες από σοβαρό τραυματισμό. Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον είχε στο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου (έπαιξε 31 λεπτά), ενώ στο προηγούμενο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων πέρασε στο παιχνίδι, ως αλλαγή, στο 84’ στη θέση του Σερτζίνιο.

Πιθανότατα να δούμε να ξεκινά ως βασικός και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος χρειάζεται και αυτός να βρει ρυθμό, τη στιγμή που μετρά φέτος πέντε συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, όλες παίζοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Θυμίζουμε πως και ο Ευθυμιάδης ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμό.

Ο Αστέριος Γιακουμής αποθεραπεύτηκε, ωστόσο, είναι θέμα προπονητή να επιλέξει, ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού την Κυριακή. Ο Βασίλης Σαχινίδης είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, υπολείπεται σε φυσική κατάσταση, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, δεν αποκλείεται, πάντως, να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, για πρώτη φορά μετά την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τα Μετέωρα. Σ’ εκείνο το ματς είχε τραυματιστεί στο γόνατο από κλωτσιά που δέχθηκε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να μείνει ενάμιση μήνα εκτός δράσης.

Όσον αφορά τον Σάκη Σάββα, θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις