Για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ

Στο αγαπημένο του Λονδίνο, την πόλη που έχει γράψει ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται από χθες ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την Τσέλσι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League (22:00, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), και ψάχνει ένα αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σημερινό ΜΠΑΤΕ-Βίντι και το Βίντι-Τσέλσι της τελευταίας αγωνιστικής μαζί με το δικό του παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουν το κάτι παραπάνω στο ματς, αφού η αγγλική ομάδα είναι μία από τα δυνατά ονόματα των τελευταίων ετών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ένα ηχηρό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα αναγκάσει κάποιες άλλες ομάδες να ασχοληθούν μαζί τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο και ο Βέρνμπλουμ, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ζαμπά και ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Οι Λονδρέζοι αναμένεται να παραταχθούν 4-3-3 και ο Σάρι να επιλέξει τους: Καμπαγέρο, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις