Μελισσανίδης: «Έχουμε αποτύχει με τους οργανωμένους»

Η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με βαριά… καμπάνα από την UEFA για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άγιαξ, με την Ένωση να κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος θα πληρώσει για ακόμη μία φορά την συμπεριφορά των οπαδών του, καθώς έχει προηγηθεί και η αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα την κατάσταση με τους ανεξέλγκτους οπαδούς φέρεται να είχε παραδεχθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «LiveSport» ο Μελισσανίδης είχε πει στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της ονομαστικής του εορτής πως: «στο κομμάτι των οργανωμένων έχουμε αποτύχει».

Μάλιστα ο διοιηκτικός ηγέτης της ΑΕΚ στις συναντήσεις του με την ηγεσία των οργανωμένων είχε απειλήσει ακόμη και με αποχώρηση αν υπάρξουν παραβατικές συμπεριφορές, ενώ συναντήσεις υπήρξαν και μετά την τιμωρία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τελικά οι υποσχέσεις των οπαδών πως η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει από τους ίδιους δεν υλοποιήθηκαν.

Επίσης στην ΑΕΚ θεωρούν πως μέλη του «Ρουβίκωνα» εισχωρούν στο οπαδικό κίνημα με στόχο να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να ανοίγουν «πόλεμο» με την Αστυνομία. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να αποδειχθεί, ενώ ούτε η πλευρά της Αστυνομίας έχει αναφέρει κάτι στις συσκέψεις της για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις