Το καθήκον του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο Κύπελλο ΕΠΣΛ

Την προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τροπαίου που κατέκτησε πέρυσι ξεκίνησε χθες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που επιβλήθηκε της τυπικά γηπεδούχου Ελπίδας Μεσοχωρίου με 2-0 και προκρίθηκε στους “32” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Ο αγώνας διεξήχθη – κατόπιν αιτήματος της ομάδας του Μεσοχωρίου – στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, ενώ πριν την έναρξή του η “ψυχή” της Ελπίδας Δημήτρης Καρακώστας και ο πρόεδρος Γιάννης Ζαρλανδάνης βράβευσαν τον Οικονόμο για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική δίνοντας – παράλληλα – ανθοδέσμη στον προπονητή του Κώστα Κατσάρα.

Οι Τσαριτσανιώτες αγωνίσθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, όπως και τους 15χρονους Καραγιάννη και Πίπιλα που πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα, ενώ ο δεύτερος συνδύασε ονειρικά το ντεμπούτο του και με την επίτευξη γκολ!

Από την πλευρά της, η Ελπίς Μεσοχωρίου προσπάθησε φιλότιμα αλλά είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον της εστιάζεται αποκλειστικά στον στόχο της παραμονής στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΛ. Το σκορ άνοιξε στο 34′ με σουτ του Βασίλη Γκαμπέτα μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ με την συμπλήρωση του 90λεπτου ο Γιάννης Πίπιλας διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δύο φορές τα δοκάρια σταμάτησαν τους τυπικά φιλοξενούμενους, στο 59′ σε σουτ του Μιφτάρι και στο 82′ στην προσπάθεια του Πίπιλα.

Διαδικαστική υπόθεση η διεύθυνση του αγώνα από τον Αδάμο Κουκούλη και τους βοηθούς του Χρήστο Καραγιάννη – Θωμά Πάλλα.

ΕΛΠΙΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Γάτσιος): Λικάϊ, Καρακώστας, Γ.Χαράλαμπος (79′ Θ.Πατσιτός), Μούσιος, Λέτσιος, Κ.Χαράλαμπος, Παναγιώτου (8′ λ.τρ. Μουσιάρης), Κουζιώνης (68′ Κουγιαγκάς), Καραμάνος, Γκαραβέλης, Καλογιάννης (80′ Ντάνης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Aναστασίου, Καλφούντζος (46′ Πίπιλας), Μπουμπουνάρας, Περτζιόνι, Κουμπούρας, Καραγιάννης, Μιφτάρι, Τσάτσος, Μουλτσιάς (64′ Γαλάνης), Γκαμπέτας (56′ Πετράκης), Ντούφας.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις