Επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ από Αιολικό, ΑΕΒΔ, Τιτάνες και Σπάρτακο (photos)

Ο Αιολικός Βόλου διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 24-25/11/2018 τουρνουά ακαδημιών μαζί με την Α.Ε.Β. Διμηνίου, τους Τιτάνες Αλμυρού και τον Σπάρτακο Λάρισας.
Η ανακοίνωση του Αιολικού αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 παρουσία των γονέων των παιδιών. Τριακόσια και πλέον παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν το μπάσκετ χωρίς το άγχος του σκορ από τις 09.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.
Το Σάββατο την τιμητική τους είχαν τα παιδιά του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, της Α.Ε.Β.Δ και των ΤΙΤΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ. Όσον αφορά τις ηλικίες, οι γεννηθέντες 2005-06-08-09 ήταν οι πρωταγωνιστές και από τα κορίτσια οι κορασίδες και η ακαδημία.
Την Κυριακή από τις 10.00π.μ έως τις 14.00μ.μ ολοκληρώθηκε το τουρνουά μεταξύ του Αιολικού και του Σπάρτακου Λάρισας. Συμμετείχαν στους αγώνες οι γεννηθέντες το 2006-2007-2008-2009 και η ακαδημία κοριτσιών (κορίτσια που γεννήθηκαν το 2007 το 2008 και το 2009).
Ένα διήμερο γεμάτο αγώνες με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων όλων των επιπέδων(ατομικών, ομαδικών) αλλά και τη δημιουργία καινούργιων φίλων.
Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που αφιέρωσαν ακόμη μια φορά το Σαββατοκύριακο τους για την άθληση των παιδιών. Από τον ΑΙΟΛΙΚΟ ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης και οι προπονητές κ .κ .Μάνος Αντώνης, Δεμίρης Κώστας, Τραγουδάρας Αντώνης. Από τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ο κ. Φλεβάρης Θανάσης. Από την Α.Ε.Β.Δ. ο κ. Κατσαφούρης Σπύρος. Τέλος από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ οι κ.κ.Κούρτοβιτς και Καλέτσιος Δημήτρης.
Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Βακρατσά Απόστολο για την βοήθεια του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.»

Από τη Διοικούσα επιτροπή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις