Συζητά με Ντόστανιτς η Νίκη

Οι επαφές και οι συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές για την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου συνεχίζονται στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Μετά την αρνητική τροπή με την υπόθεση “Βοσνιάδη” η διοίκηση της Νίκης έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σ’ έναν προπονητή που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη Γ’ Εθνική, έχοντας κοουτσάρει μόνο ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής και όχι μόνο στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Ράτκο Ντόστανιτς με τον οποίο έχει υπάρξει ήδη η πρώτη τηλεφωνική και σήμερα (30/11) θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πιθανότητες για συνεργασία της Νίκης με τον Σέρβο τεχνικό είναι μοιρασμένες καθώς πρόκειται για προπονητή που εκτός ότι δεν έχει δουλέψει στη Γ’ Εθνική “κουβαλά” βαρύ βιογραφικό που περιλαμβάνει κατάκτηση Κυπέλλου με τον Ερυθρό Αστέρα (2010) και Σούπερ Καπ Βουλγαρίας με τη Λέφσκι Σόφιας. Στην Ελλάδα ο Ντόστανιτς έχει καθίσει στους πάγκους των ομάδων του Διαγόρα, της Βέροιας (τρεις φορές), του ΑΟ Τρίκαλα, του Λεβαδειακού και της ΑΕΛ (δύο φορές).

Συνέχεια στην προετοιμασία με Γρηγοριάδη

Συνέχεια στην προετοιμασία, ενόψει Κυριακής και Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, για τη Νίκη την Πέμπτη, με μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων προπονούνται υπό τις οδηγίες του Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος, ήταν βοηθός του αποχωρήσαντα Γιώργου Κούτση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πολύπειρος προπονητής να αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού την Κυριακή στο “Αθανάσιος Ραγάζος”, αν δεν ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα προπονητή στη Νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, στο σημερινό πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, πλην του Φάμπιο Ταβάρες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρούταν από μία θλάση στον δικέφαλο την προηγούμενη εβδομάδα, την οποία φάνηκε πως είχε ξεπεράσει στο τέλος της, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αναμέτρησης, κόντρα στον Αχιλλέα την περασμένη Κυριακή και, μάλιστα, ο κ. Κούτσης του έδωσε και λεπτά συμμετοχής. Παρ’όλα αυτά, ο μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και, με την παραίνεση του κ. Γρηγοριάδη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις