Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» αύριο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το  Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Τιμή εισόδου: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Αυτό το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Φωνάζουμε για τους παίκτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις