Στις 7:00μ.μ. (02/12) με Φίλιππο Βέροιας η Νίκη Βόλου

Τον Φίλιππο Βέροιας φιλοξενεί η Νίκη Βόλου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (7:00μ.μ.) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η Δ.Ε. του τμήματος με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο σε δυναμική παρουσία ώστε η ομάδα να αγωνιστεί με τον “έκτο” παίκτη στο πλευρό της, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική νίκη στο παλμαρέ της.

Η ανακοίνωση:

Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για να αγωνιστεί αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 19.00, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, τον Φίλιππο Βέροιας.

Η ομάδα μας θα δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίο γνωρίζει καλά, καθώς την περσινή σεζόν βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα