Γ’ Εθνική: Αποβολές παραγόντων

Τον αποκλεισμό παραγόντων της Γ’ Εθνικής από το επόμενο παιχνίδι της ομάδα τους ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Αναλυτικά:

Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73851 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Φ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73860 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΙΑΛΥΣΟΣ ΓΑΣ και ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΙΑΛΥΣΟΣ ΓΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Ε., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73834 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟ και Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΠ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73834 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟ και Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΩΝ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73831 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΜΑΤΣΟΥΚΑ Μ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73831 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΜΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗ Σ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73851 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΝΤΑΒΕΛΗ Α., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73867 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ , που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον διερμηνέα του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως διερμηνέα αυτού, κου ΜΑΤΡΑΓΚΟΥ Ε. , με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73850 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΚΑ και Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, που διεξήχθη στο Γήπεδο Μινωταυρου Μουρνιων την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΑΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΚΑ και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κου ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ Κ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73850 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΚΑ και Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του τραυματιοφορέα του σωματείου ΑΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΚΑ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73866 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΘΥΕΛΛΑ , που διεξήχθη στο Γήπεδο Απόστ. Νικολαίδης την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον εκπρόσωπο του σωματείου ΚΑΛΛΙΘΕΑ και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κου ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73861 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ και ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ , που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Θήρας την 25/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον εκπρόσωπο του σωματείου ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κου ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις