Στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Σελλάνων οι Μιλήγκας και Μανωλικίδης

Ο γυμναστής φυσικής κατάστασης Γιώργος Μιλήγκας και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Μάνος Μανωλικίδης, θα βρίσκονται στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Σελλάνων, στο πλευρό του Κώστα Σταματίου.

Η ανακοίνωση:

“H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης Γιώργος Μιλήγκας και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Μάνος Μανωλικίδης. Οι δυο τους θα βρίσκονται στο πλευρό του κόουτς της ομάδας μας Κώστα Σταματίου ενώ η ενίσχυση του τεχνικού τιμ έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή.

Ο Γιώργος Μιλήγκας είναι 28 ετών απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος διπλώματος UEFA B’. Ο νέος γυμναστής του ΑΟ Σελλάνων τη διετία 2011-13 ήταν στο προπονητικό τιμ του Αμπελωνιακού στη Δ’ Εθνική. Ακολούθησε μία χρονιά στην ομάδα Κ-20 της Ξάνθης και εμπειρία από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague. Εργάστηκε για δύο σεζόν (2014-16) ενώ ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών του Ατρόμητου, προπονώντας αναπτυξιακές ηλικίες. Εν συνεχεία ανέλαβε γυμναστής στον Α.Σ Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ Εθνική) αλλά και στις Ελπίδες Καρδίτσας (Α’ Εθνική Γυναικών). Τη σεζόν 2017/18 ανέλαβε Υπεύθυνος Ακαδημιών στον Α.Ο Ταυρωπός Καρδίτσας ενώ με την έναρξη της φετινής χρονιάς ανέλαβε Γυμναστής Φυσικής Κατάστασης στον Πανθηραϊκό.

Ο Μάνος Μανωλικίδης είναι ενας νέος γυμναστής ο οποίος είναι στο 4ο έτος των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Συνεργάζεται με την Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Στα Τρίκαλα, έπαιξε στην Κ19 του ΑΟΤ, στο Ελευθεροχώρι στην Γ΄Εθνική. Μέχρι πέρυσι ήταν και στο τιμ της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ατρομήτου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Ιωνικό στην Γ Εθνική. Είχε συμμετοχές και στην Εθνική Κ16. Κατόπιν ήρθε στα Τρίκαλα συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια του του ΑΟ Σελλάνων και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις