Σκορ και θέαμα θέλει ο Ολυμπιακός Β. με Αναγέννηση (pregame)

Την Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα Σάββατο στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» σέβονται την ιστορία της Αναγέννησης, όμως σ’ έναν επίσημο αγώνα πρωταθλήματος οι παίκτες που θα αγωνιστούν θέλουν να εφαρμόσουν στο έπακρο τα όσα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις, ενώ και από την πλευρά του Περικλής Αμανατίδης είναι απαιτητικός προπονητής και δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος από πλευράς ποδοσφαιριστών. Συνεχώς εκείνο που ζητά από τους παίκτες είναι να παραμένουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Περικλής Αμανατίδης πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στερούνται ρυθμού, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισαν, να αγωνιστούν.

Ο Παλιούρας είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Παπουτσογιαννόπουλος και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν δύο εκ των Λεάντρο, Οικονομόπουλου, Νόνη. Στον άξονα οι Κόλα και Ναζίμ λογικά θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να παίξει βασικός ο Ρόκας. Ο Καμπλιώνης θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, ως μεσοεπιθετικός, από τα δεξιά θα παίξει ένας εκ των Ζγκούρι, Σκοπελίτη, με τον Ευθυμιάδη να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο, παίζοντας πίσω από τον Φλίγκο, ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Πορής, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτης, Λώττας, Πατσής και Καναβός. Αποκλείστηκαν της αποστολής ο τραυματίας Σάκης Σάββας, ο ανέτοιμος Βασίλης Σαχινίδης και ο Σερτζίνιο, προκειμένου να ξεκουραστεί.


Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού, στον σημερινό αγώνα θα φιλοξενηθούν τα παιδιά, καθώς και οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού του Κόσμου», με σκοπό να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Πρόθεση της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου είναι να φέρει τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» στο γήπεδο, συμβάλλοντας παράλληλα στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο οργανισμός. Παράλληλα, όσοι φίλαθλοι θέλουν, θα μπορούν να συνδράμουν οικονομικά στην ειδική κάλπη που θα υπάρχει στην είσοδο της 2ης πεζογέφυρας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας
Η Αναγέννηση πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από εννέα αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από την αρχή της περιόδου είναι πάρα πολλά, καθώς το νεανικό σχήμα της καρδιτσιώτικης ομάδας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Η Αναγέννηση προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον Αστέρα Ιτέας, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του ομίλου με 29 τέρματα παθητικό. Στην επίθεση έχει πετύχει έξι γκολ, ένα περισσότερο από τον Φωκικό, ο οποίος διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του 4ου ομίλου.
Τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Γιώργο Πατέτσο και Μιλτιάδη Μπουρονίκο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα στο Πανθεσσαλικό, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Τιμή εισόδου: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Αυτό το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Φωνάζουμε για τους παίκτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις