Μ. Ζιάκας: Να οδηγήσουμε τον Ρήγα εκεί που αξίζει

Ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας για πολλούς το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, που βρέθηκε στο -5 από την 1η θέση.

Η εντός έδρας ήττα από τη Δήμητρα είχε ως αποτέλεσμα και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Θανάση Μπίλη να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Μίλτος Ζιάκας. Ο Λαρισαίος προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, μια και ο αγώνας της περασμένης Κυριακής με τη Σκιάθο αναβλήθηκε.

Ο κ. Ζιάκας ασφαλώς και θέλει να κάνει νικηφόρα αρχή, με τον ίδιο να τονίζει σχετικά στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Έτσι και αυτό με την Ακρόπολη, που ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και με το παιχνίδι μας να δείχνουμε την δυναμική του Ρήγα Φεραίου».

Για το αν πρόλαβε να γνωρίσει το υλικό της ομάδας και για το αν θα αλλάξει το αγωνιστικό της πλάνο, μας είπε: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο. Εξάλλου, η ομάδα έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν αναιρώ τίποτα από τη δουλειά που έχει γίνει από τον προκάτοχό μου. Θα συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας προκειμένου να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, ώστε στο τέλος να φέρουμε τον Ρήγα εκεί που του αξίζει».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις