Χωρίς Γιαουπλάρι με Μετέωρα ο Θησέας

Με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα αγωνίζεται αύριο Κυριακή 2/12 ο Θησέας, με την ομάδα της Αγριάς να έχει πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει, πως οι «πράσινοι» δεν θα παλέψουν με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.

Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Θησέας στο αυριανό παιχνίδι, καθώς ο Λευτέρης Γιαουπλάρι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Πέτσης, καθώς και οι Ηλίας Βλάχος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, που είχαν χάσει το προηγούμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις