Κοντά στον Ντόστανιτς η Νίκη – Με Γρηγοριάδη στον Αλμυρό

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Ιμεράι με τον Ράτκο Ντόστανιτς, στα γραφεία της Νίκης στο Πανθεσσαλικό την Παρασκευή το απόγευμα. Οι δύο πλευρές έδειξαν διάθεση για συνεργασία και όλα θα κριθούν στο σαββατιάτικο ραντεβού των δύο ανδρών όπου και θα κριθεί αν ο Σέρβος τεχνικός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κούτση.

Με Γρηγοριάδη στον Αλμυρό

Ο Κώστας Γρηγοριάδης τελικά θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός της Νίκης Βόλου, στην Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού εκτός έδρας, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο πολύπειρος τεχνικός ήταν άμεσως συνεργάτης του πρόσφατα αποχωρήσαντα προπονητή των “μπλε”, Γιώργου Κούτση, κι ήταν αυτός που σε συνεργασία με τον γυμναστή, Γιώργο Κυριάκο, προπόνησε κατά την τρέχουσα εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές της Νίκης, με τους ιθύνοντες της ομάδας να του δίνουν τα “κλειδιά” για το προσεχές παιχνίδι, εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος θα καθίσει, από ‘δω και στο εξής, στην άκρη του κυανόλευκου πάγκου. Στα αγωνιστικά, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τον Φάμπιο Ταβάρες να ακολουθεί πάλι ατομικό πρόγραμμα και τις πιθανότητες συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ.Α. να είναι μηδαμινές.

Η προετοιμασία της Νίκης για τον ερχόμενο αγώνα ολοκληρώνεται το Σάββατο, με προπόνηση σε πιο ήπιους ρυθμούς, ξανά στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού. Μετά το τέλος της, ο Κώστας Γρηγοριάδης θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Κυριακής για τον Αλμυρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις