Αποφασισμένοι για ΝΙΚΗ στη “μάχη” του Αλμυρού

Να φέρει εις πέρας μία από τις δυσκολότερες αποστολές του φετινού πρωταθλήματος, προκειμένου να παραμείνει στο “κόλπο” της πρώτης θέσης στον τέταρτο όμιλο, επιθυμεί η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, εκτός έδρας, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι θέλουν το “τρίποντο”, προκειμένου να παραμείνουν στο -2 από τον συνδιεκδικητή της πρωτιάς Ολυμπιακό που κέρδισε 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο (01/12) και να επιτρέψουν στον νέο τεχνικό της ομάδας, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, να δουλέψει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αγωνιστικά και βαθμολογικά από τη Δευτέρα, όταν κι ο Σέρβος θα “σηκώσει μανίκια”.

Βέβαια, το έργο τους δε θα είναι εύκολο, καθώς απέναντί τους θα βρεθεί ο τρίτος κι αήττητος φέτος Αλμυρός, ο οποίος και φέτος δείχνει αξιοζήλευτη αγωνιστική πειθαρχία και σταθερότητα. Παρ’ όλα αυτά, η προσεχής αναμέτρηση επιβάλλεται να λογιστεί από τους ιθύνοντες της Νίκης ως κομβικότατος, καθώς τυχόν στραβοπάτημα δίνει βαθμολογικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό, το οποίο δύσκολα καλύπτεται, ελέω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας κυανόλευκων κι ερυθρόλευκων από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, παράγοντας που μεταφράζεται ως δυσκολία περαιτέρω στραβοπατημάτων των “μεγάλων”.

Στα αγωνιστικά, ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Κώστας Γρηγοριάδης, προπόνησε για τελευταία φορά, πριν τον ερχόμενο αγώνα, τους ποδοσφαιριστές του, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου σε ήπιους ρυθμούς, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, πλην του Φάμπιο Ταβάρες, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες στο δικέφαλο. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πορτογάλος θα είναι η μοναδική απουσία της Νίκης, ενόψει Κυριακής, καθώς μοιραία τίθεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του κ. Γρηγοριάδη.

Το τεχνικό τιμ της Νίκης, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα ταξιδέψουν για τον Αλμυρό, την Κυριακή το μεσημέρι, αποφασίζοντας εκεί για την τελική 18αδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως «άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα και Πέτρο Κανιούρα, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις